Menukaart

Daghap vlees of vegetarisch € 12,50

Van de kaart:

Hoofdgerechten € 17,00     –       2 gangen € 22,00     –       3 gangen € 27,00.

 

 

 Soep € 5,00  

Bouillabaisse gevuld met diverse soorten vis, geserveerd met een broodje.

§

Gegrilde rode paprikasoep met geitenkaas en een spiesje van peppadews, geserveerd met een broodje.

 

Voorgerechten  € 7,00

Gamba’s in warme marinade van knoflook, limoen & rode peper, geserveerd met tomatenblokjes op een knoflook bruschetta.

§

Bresaola rolletjes gevuld met roomkaas, zongedroogde tomaat en rucola, begeleid door een salade met  pijnboompitjes en balsamico dressing.

 

§

Gegratineerde tortilla schijfjes gevuld met geroosterde courgette, paprika, babymais en manchego, geserveerd met guacamole en tomatensalsa.

 

Hoofdgerechten   €17,00

Vlees

Spies van biologische polderhoen gemarineerd in citroen en gember, geserveerd met een vossenbes sausje.

§

Gegrilde ribeye steak, geserveerd met gorgonzolasaus en gekarameliseerde witlof.

§


Lente duo van kalfssukade en lamskoteletjes op een puree van pastinaak, geserveerd met rozemarijn jus.

§

Saltimbocca van varkenshaas met salie en parmaham, geserveerd met Marsala jus.

 

Vis

Bourgondische zoetwater visschotel met zalm, forel en snoekbaars geserveerd met sjalot krieltjes en diverse groenten.

§

Huisgerookte kabeljauw, geserveerd met brandade en soja-sesamsaus.

 

                                                        Vegetarisch

Filodeegpakketjes gevuld met walnoten, dadels, peer, gorgonzola en brie, geserveerd met tapenade van feta, cashewnoten en rucola.

§

Savooiekool blad gevuld met aromatische groenten en cashewnoten, geserveerd met krokante miehoen en een kokos-kerriesaus.

 

Vlees Vegetarisch Duet

Duo van het vegetarisch filodeegpakketje en de ribeye steak.

 

   Nagerechten   € 7,00

 

Luchtige citrus cheesecake  op een bodem van bastogne geserveerd met frambozen sorbetijs

§

Chocolade panna cotta, geserveerd met roomijs.

§

Glaasje tiramisu bereid met baileys en oreo crumble, geserveerd met mokka ijs

§

Vruchten stoofpotje, geserveerd met yoghurtijs

§

Aangeklede koffie, Koffie geserveerd met friandises.
 

§

Kaasplankje met een wit-, rood- en een blauwschimmelkaas, een oude kaas en een gatenkaas.

 
(Het kaasplankje combineert goed met een Late bottled vintage port € 4.50) of een pedro xmenex sherry €4,50)
 
Dessert wijn
Torres Moscatel Oro Floralis  € 4,50
 
 
                                                             Haasjes GW donker