Menukaart

 Voorgerechten

Brood nodig?   € 4.20
Brood met huisgemaakte kruidenboter en tapenade van olijven en tonijn.
 
Soep   € 4.20
* Traditioneel Groninger mosterdsoep met gerookte spekjes.
 
* Tomatensoep met tuinkruiden.
 
* Soep op het krijtbord vermeld.
 
Visserslatijn    € 7,90

Gamba’s in warme marinade van knoflook, limoen & rode peper, geserveerd met tomatenblokjes op een knoflook bruchetta.

Koprol van een koe € 7,90
Biefstukrolletjes gevuld met roomkaas, zongedroogde tomaat en rucola, begeleid door een salade met  pijnboompitjes en balsamicodresssing.
 
Quesadilla € 7.90

Geratineerde tortilla schijfjes gevuld met geroosterde courgette, paprika, babymais en manchego, geserveerd met guacamole en tomatensalsa.

 

Vleesgerechten

                              Deze kippige chick is kiplekker  € 14,90
Parelhoen suprême geserveerd met rode wijnsaus en gebakken kastanje champignons.
 
De gevatte groene wei bewoner  € 16.90
Gegrilde bavette steak met kruidnagel jus.
                                 
Doe eens wild…  € 17.90
Duet van everzwijnhaas en hertgoulash op een bedje van zuurkool, geserveerd met cranberry jus.
 

                                                      Vlees Vegetarisch Duet

Best of both wolds  € 16.90
Combinatie van een runder bavette steak met kruidnagel jus & een filodeegpakketje gevuld met walnoten, dadels, peer, gorgonzola en brie.

Two of a kind € 17.90
Combinatie everzwijnhaas met cranberry jus en een plakje strudel gevuld met geitenkaas, pompoen, abrikoos en amandel.
 

                                                        Vegetarische gerechten

 
De fluit en de trommel    € 16.90
Strudel gevuld met geitenkaas, pompoen, abrikoos, kervel en amandelen.
 
De jager schoot mis    € 16.90
Filodeegpakketjes gevuld met walnoten, dadels, peer, gorgonzola en brie geserveerd met een tapenade van feta, cashewnoten en rucola.
 
 
 
Naast onze kaart zijn er ook nog: 

Bordgerechten

Vlees

Spring in’t veld          – dagprijs
Deal of the day, aanbiedings menu.

 

Vis

Als een vis in het water          – dagprijs
dag verse vis.

Vega

In een groen knollenland  € 14.90
Variërend vegetarisch gerecht.

De pot schaft wat de kok heeft bekokstoofd  € 14.90
Variërend vlees gerecht.

   Nagerechten

Cheesecake  € 6.90
Frisse cheesecake bereid met roomkaas en limoncello op een bodem van bastogne
 
Panna cotta  € 6.90
Glaasje panna cotta met een notencrumble bodem en een bosvruchten topping, geserveerd met een bolletje roomijs.
 
Parfait € 6.90

Witte chocolade parfait, geserveerd met kersensorbetijs.

Aangeklede koffie € 6.90
Koffie geserveerd met friandises.
 
Kaasplankje  € 6,90
Kaasplankje met een wit-, rood- en een blauwschimmelkaas en een halfharde en een harde kaas
 
(Het kaasplankje combineert goed met een Late bottled vintage port € 4.50) of een pedro xmenex sherry €4,50)
 
Dessert wijn
Torres Moscatel Oro Floralis  € 4,50
 
 
                                                             Haasjes GW donker