Menukaart

Daghap vlees of vegetarisch € 12,50

Van de kaart:

Hoofdgerechten € 17,00     –       2 gangen € 22,00     –       3 gangen € 27,00.

 

 

 Soep € 5,00  

Groninger mosterdsoep met spekjes geserveerd met komijnekaas op roggebrood.

§

Gerookte forelsoep met garnituur van  gamba’s, geserveerd met een broodje.

 

Voorgerechten  € 7,00

Getrancheerde eendenborstfilet met bloedsinaasappel siroop, geserveerd op groene salade, met appel en pecannoten.

 

§

Gebakken bospaddenstoelen gegratineerd met blauwaderkaas in een bladerdeeg cup, geserveerd met rode port siroop.

 

Hoofdgerechten   €17,00

Vlees

Spies van biologische polderhoen gemarineerd in citroen, gember en soya, geserveerd met een vossenbes sausje.

§

Gegrilde ribeye, geserveerd met crème van pastinaak en rode wijnsaus.

§

 

Gebakken everzwijnhaas, geserveerd met kastanje champignons afgeblust met cognac.

 

Vis

Variërend visgerecht

  

Vegetarisch

 

Filodeegpakketjes gevuld met walnoten, dadels, peer, gorgonzola en brie, geserveerd met tapenade van feta, noten en rucola.

§

Wrap gevuld met Indiaas gekruide groenten en cashewnoten geserveerd met een kokos kerrie sausje.

 

Vlees Vegetarisch Duet

Duo van het vegetarisch filodeegpakketje en de ribeye.

 

   Nagerechten   € 7,00

 

Luchtige citrus cheesecake  op een bodem van bastogne geserveerd met frambozen sorbetijs

§

Witte Chocolade parfait, geserveerd met Rode vruchten coulis.

§

Chocolade lava cake, geserveerd met mango saus en roomijs.

§

Aangeklede koffie, Kovvie met slikkerij en sukkeloa

§

Kaasplankje met een wit-, rood- en een blauwschimmelkaas, een oude kaas en een gatenkaas.

 
(Het kaasplankje combineert goed met een Late bottled vintage port € 4.50) of een pedro xmenex sherry €4,50)
 
Dessert wijn
Torres Moscatel Oro Floralis  € 4,50
 
 
                                                             Haasjes GW donker